Toukokuun horoskooppi

Toukokuu aloittaa ihan oikean kevään myös astrologisesti, sillä Venus tarjoilee villiä ja vapaata rakkautta kaikille sitä halajaville ja varmasti myös monille, jotka eivät sitä osaa ollenkaan odottaa. Venuksen yhtymä Uranukselle ja neliö Plutolle aiheuttaa Suuren Ristin edelleen vaikuttaessa melkoisia jälkijäristyksiä meidän kaikkien tunne-elämässä ja aika usein myös maankuoressa.

Toukokuussa kysytään kaikilta suurta sopeutumiskykyä, sillä kaikkein upeimmat asiat ja mahdollisuudet esittäytyvät hyvinkin epätavallisessa ja jopa epäsovinnaisessa muodossa. Avarakatseisuus ja luottamus omiin päällimmäisiin tunteisiin auttaa saamaan tästä ajasta irti paljon vapauttavaa energiaa elämäsi erilaisiin tarkoituksiin.

Nyt on korkea aika päästää irti kaikista turhista velvoitteista, sillä Auringon oppositio Saturnukselle vie voimat ja tuhkat pesästä samalla huuhtelulla. Väsymys iskee käpälään tavallista hurjemmalla voimalla ja pitää kyllä huolen siitä, että itse kukin joutuu tarkkailemaan omia tekemisiään ja karsimaan itselleen asettamia vaatimuksia.

Oinas Härkä Kaksoset Rapu Leijona Neitsyt Vaaka Skorpioni Jousimies Kauris Vesimies Kalat

Oinas

Yleistä: Arvomaailmasi on kovalla koetuksella kaikilla elämänalueilla ja kaipaat vapautta kaikkeen mahdolliseen tekemiseen. Löydät varmasti hurjan hyviä ja innostavia uusia oivalluksia, joita saattaa olla vaikea saada hyväksytyksi edes parhaiden ystävien parissa. Omavaltaisuutesi on kuitenkin nyt valttia ja menestystä on luvassa sitä enemmän, mitä hurjempia hankkeita pistät liikenteeseen. Rakkaus: Voin luvata toukokuulle yllätyksiä ja jännittäviä tilanteita rakkauselämässä, sillä jännitteet ovat korkeammalla ja panokset suurempia kuin koko loppuvuoden aikana. Turhat riippuvuudet katkeilevat tässä tunteiden hirmumyrskyssä kuin oljenkorret ja vapaus koittaa varmasti jokaiselle sitä halajavalle.
Takaisin alkuun

Härkä

Yleistä: Heti Toukokuun ensimmäisellä viikolla kannattaa pistää kaikki panokset ja resurssit peliin sinulle merkittävän hankkeen eteenpäin viemiseksi, koska Pluto puhaltaa kosmista myötätuulta purjeisiisi. Toisella viikolla Aurinko tekee merkistäsi oppositiota Saturnukselle ja siksi voimiesi oikea suuntaaminen on aivan ratkaisevaa projektisi lopullisen onnistumisen kannalta. Ellei innosta niin anna olla. Rakkaus: Junon kolmio Plutolle antaa hyvän syyn odottaa aivan taivaallisia kohtaamisia tämän kuukauden aikana, sillä rakkauden korkeampi oktaavi soi vastustamattomalla sykkeellä aivan välittömässä läheisyydessäsi. Symboliikkansa mukaisesti Junoa ei kuitenkaan voi kahlita ja siksi on uskallettava elää hetkessä.
Takaisin alkuun

Kaksoset

Yleistä: Toukokuussa Venus liittoutuu jo aikaisemmin merkkiisi vaikuttaneiden tekijöiden kanssa ja voitkin edelleen varautua asioiden ja tilanteiden vauhdikkaaseen etenemiseen kaikilla sinulle tärkeillä sektoreilla. Nyt on uskallettava todella heittäytyä nauttimaan riskistä ja energiasi täysipainoisesta suuntaamisesta kullakin hetkellä eniten polttavaan haasteeseen. Loistavaa aikaa kerta kaikkiaan. Rakkaus: Venus pukkaa vapauttavaa ja vallankumouksellista energiaa merkkiisi kimpassa Uranuksen kanssa ja siksi pääset tässä kuussa nauttimaan riehakkaista ja samalla nautinnollisista tuokioista aivan ihanien ihmisten kanssa. Kumppanuus on sitä kovemmalla koetuksella, mitä lujemmin se on naulattu tuttuihin tottumuksiin, sillä houkutukset ovat juurikin yhtä paljon suurempia.
Takaisin alkuun

Rapu

Yleistä: Nyt ei ole muuta tehtävää kuin jatkaa viime kuussa alkaneita projekteja sekä ylläpitää tekemisen mielekkyyttä mahdollisimman korkealla tasolla. Oma rytmisi on täysin ratkaisevassa asemassa ja tiedät tarkalleen, miten missäkin tilanteessa tulee toimia parhaan tuloksen takaamiseksi. Siksi onkin niin armottoman tärkeää työskennellä vain iloisten ja innokkaiden ihmisten kanssa. Rakkaus: Henkinen paine on edelleen korkealla ja parisuhde vaatii tavallista suurempaa luottamusta Venuksen ja Uranuksen tehdessä neliötä merkkiisi. Tunteesi ailahtelevat arvaamattomalla sykkeellä ja vaativat kumppaniltasi suurta sopeutumiskykyä ja ennen kaikkea hyväksyntää kaikille keksimillesi virityksille niin harrastusten kuin työelämänkin alueella. Ole vain oma vaikea itsesi. Nyt ei muu auta.
Takaisin alkuun

Leijona

Yleistä: Voi hyvät hyssykät, millainen kuukausi tästä mahtaakaan Sinulle muodostua Venuksen liittoutuessa Uranuksen kanssa kolmiomerkissäsi kaiken muun hyvän lisäksi. Sinulle sopii nyt sanonta: Aina hauskaa olla pittää! Suunnitelmasi etenevät sitä upeammin, mitä rohkeammin hyökkäät toteuttamaan valloittavia ideoitasi käytännössä. Suurin piirtein kaikki on sinulle hetken aikaa mahdollista. Rakkaus: Jos elät vakiintuneessa suhteessa, voit varoittaa kumppaniasi riehakkaasta keväästä, sillä tulet keksimään aivan uudenlaisia virikkeitä yhteiseen hauskanpitoon niin kotona kuin maailmalla. Vapailla markkinoilla heiluville Leijonille tämä lienee yksi vuoden otollisimmista metsästysajoista ehdokkaiden taistellessa huomiostasi luvallisin ja usein myös luvattomin asein. Sen kun vaan poimit parhaat päältä.
Takaisin alkuun

Neitsyt

Yleistä: Kuinkahan mahdat onnistua tekemään kaikesta elämästäsi täysin omaehtoista luovuuden juhlaa, jotta pääsisit käyttämään hyväksesi kaikki ne mahdollisuudet, joita sinulle ollaan nyt tarjoamassa. Suurimpana vaarana on nyt turhautuminen siihen, että et pääse käyttämään sisimmässäsi kuplivaa voimaa itsellesi mielekkääseen tekemiseen. Silloin tiedät menettäväsi jotain todella arvokasta. Rakkaus: Kumppanuus on kovien haasteiden edessä tällaisena suurten mahdollisuuksien aikana, sillä kohdistat mahdollisen turhautumisen helposti sinulle rakkaimpaan ihmiseen. Onhan hän sinun rehellisin peilisi. Jos siis alkaa keittämään, niin tule heti tietoiseksi itsellesi asettamistasi rajoista ja säännöistä tai rakkauselämä kokee vakavia ja täysin tarpeettomia kolhuja.
Takaisin alkuun

Vaaka

Yleistä: Viime kuussa tapahtunut liikkeelle lähtö kannattaa pitää kunniapaikalla elämäsi arvoasteikossa, vaikka asiat eivät nyt etenisi lainkaan suunnittelemallasi tavalla. Kosmos värähtelee nyt sinun kauttasi muutoksen energiaa maapallolle ja niinpä joudut päivittämään suunnitelmasi uudelleen päivä toisensa jälkeen. Mitään varmaa tai pysyvää ei vain ole sinulle olemassa juuri tällä hetkellä. Rakkaus: Tunnemaailma ja rakkauselämä velloo jopa viime kuutakin hurjemmassa myllerryksessä, eikä sinulla ole mitään mahdollisuutta säilyttää tähän asti olemassa ollutta kokoonpanoa. Tarvitset aivan hurjan määrän vapautta päivittäiseen elämääsi ja palkitset sen ruhtinaallisesti. Yhtä ruhtinaallisesti isket nyrkkiä pöytään, jos joku yrittää nyt rajoittaa elämääsi ja tekemiäsi ratkaisuja.
Takaisin alkuun

Skorpioni

Yleistä: Auringon oppositio merkissäsi vaikuttavalle Saturnukselle kysyy nyt toukokuun ensimmäisellä puoliskolla tiukkaan sävyyn, mihin olet päättänyt keskittää energiasi? Jokainen elämäsi ja tulevaisuutesi kannalta haitallinen tekeminen tuntuu armottoman raskaalta ja tällainen tunne on kultaakin arvokkaampi opastaja sinulle välttämättömään irrottautumiseen täysin tarpeettomista velvoitteista. Rakkaus: Venus ja Uranus ovat erittäin jännitteisessä kulmassa merkkiisi koko toukokuun ajan ja siksi rakkauselämän kuvioihin kannattaa kiinnittää tietoisesti paljon huomiota. Tämän kuun ratkaisut voivat parhaassa tapauksessa vapauttaa sinut nauttimaan elämäsi hienoimmista hetkistä sinulle rakkaan ihmisen rinnalla. Toki se vaatii sinulta todella rohkeaa heittäytymistä, mutta lopputulos on riskin arvoinen.
Takaisin alkuun

Jousimies

Yleistä: Ellet viime kuussa uskaltanut tarttua tilaisuuteen, saat tässä kuussa vielä uuden mahdollisuuden Venuksen tullessa täydentämään Uranuksen positiivisesti vapauttavaa energiaa. Varaudu törmäämään aivan uskomattomiin mahdollisuuksiin ja toimimaan välittömästi tilaisuuden niin vaatiessa. Tunnet oikeat ratkaisut positiivisena väreilynä kehossasi ja sinulle on yllättävän helppoa pistää homma toimimaan käytännössä. Rakkaus: Rakkauselämäsi pyörii innostumisten ja ihastumisten kosmisessa karusellissa koko toukokuun ajan, eikä sinun kannattaisi lainkaan yrittää pitää tunnemaailmaasi vanhoissa raameissa. Uudet kuvat ovat niin paljon suurempia ja upeampia, että joudut määrittelemään kokonaan uudet säännöt rakkauden olemassaololle. Uskalla luoda kokonaan uusi rakkauden filosofia itsellesi.
Takaisin alkuun

Kauris

Yleistä: Tulet heiluttelemaan uudistusten valtikkaa koko tämän vuoden ja vain vivahteet vaihtelevat kuukaudesta toiseen. Tämän kuun energioita vahvistaa Venus tehdessään yhtymää Uranukselle ja käytännössä se tarkoittaa melko vapisuttavaa ja pakottavaa oloa rakentaa itsellesi kokonaan uudenlainen arvomaailma niin työelämään, kotiin kuin harrastuksiin. Ota nyt rohkeasti tarvitsemasi tila ja kunnioita viimeiseen asti omaa näkemystäsi. Rakkaus: Toukokuun pyöritys tunnemaailmassa tulee olemaan vielä villimpää kuin viime kuussa ja kaikki toiveet rakkauselämän rauhoittumisesta kannattaa unohtaa saman tien. Meno tulee olemaan villiä ja vapaata sinun tahdostasi riippumatta. Yllätysten iskiessä sinulla ei enää olekaan valinnanvaraa, sillä sydän päättää puolestasi ja aivot vain heittäytyvät narikkaan hetkeksi aikaa.
Takaisin alkuun

Vesimies

Yleistä: Toivottavasti sait viime kuussa kiinni elämäsi sykkeestä ja pääsit hiukan kokeilemaan ideoittesi toimivuutta käytännössä. Nyt toukokuussa on aika päästää hevoset irti ja vain katsoa minne elämän vaunut sinua kuljettavat. Matkan teko on sitä upeampaa, mitä railakkaammin uskallat suunnistaa oudoilta näyttävissä risteyksissä. Miettimiseen ei vieläkään ole aikaa ilman ikäviä seuraamuksia. Rakkaus: Venus, Uranus, Mars ja Vesta ovat liittoutuneet rakentamaan sinulle aivan tajuttoman hienon tunnemaailman tivolin toukokuun ajaksi. Ihan kaikki on nyt mahdollista ja sinua pyydetään hyppäämään rakkauden karuselliin ja heti perään tunteiden kummitusjunaan. Tämä on sinun kultaista aikaasi ja sinusta pidetään sitä enemmän mitä kovemman vauhdin laitat päälle.
Takaisin alkuun

Kalat

Yleistä: Saturnus ja Jupiter tekevät kultaista kolmiota merkissäsi vaikuttavaan Chironiin ja siksi on korkea aika laittaa elämäsi peruspalikoita oikeille paikoilleen. Kaikki omat suunnitelmasi ovat aivan uskomattoman korkeassa kurssissa ja henkinen kapasiteettisi laajenee kohisemalla. Heittäydy tekemään totta unelmistasi ja nauttimaan elämäsi ihmeellisestä sujumisesta täysin omalla rytmilläsi. Rakkaus: Venus on sitten jo seuraavassa merkissä ja romantiikan voi jättää suosiolla hiukan vähemmälle päästämättä kuitenkaan yllätysvieras Arkea tunkeutumaan elämääsi. Jokaisesta päivästä kannattaa tehdä oma ihana seikkailunsa jolloin myös rakkaus viihtyy sydämessäsi paljon pidempään ja lopulta ikuisesti. Tarvitset nyt enemmän tilaa omaan sosiaaliseen elämääsi. Tilan ottaminen on rakkautta sekin.
Takaisin alkuun