Helmikuun horoskooppi

Helmikuu on tärkeä voimien keräämisen kuukausi, jonka aikana ulkoinen paine kasvaa monen mielestä sietämättömäksi. Se kuuluu nyt asiaan ja on pelkästään hyvä juttu oikein ymmärrettynä. Nyt onkin siis keskityttävä ymmärtämään omia tuntemuksia ja oltava valmis jättämään omasta elämästä pois melkoinen määrä toimimattomia palasia. On hyvä kysyä itseltään: Tätäkö minä todella haluan tehdä? Jokainen häiriöltä tuntuva osa on nyt korjattavissa, mutta ilman riskiä se on täysin mahdotonta.

Muutospaine kasvaa edelleen koko maapallolla ja epävarmuus kasvaa eksponentiaalisesti. Se tuntuu hermostuneisuutena ja ahdistuksena, joka purkautuu tavalla tai toisella sellaisten ihmisten ja kansanosien kautta, joilla olotila on käynyt ahtaimmaksi. Tuollaisen paineen ajamana ihminen ei pysty miettimään tekojensa seuraamuksia. Teot seuraavat toisiaan ja lumivyöryefektiä on lopulta mahdoton hallita. Joka päivä yhä useampi velallinen toteaa tilanteensa mahdottomaksi ja joka päivä on vähemmän työpaikkoja tarjolla. Efekti on niiltä osin jo käynnissä.

Tämän kaiken keskellä minun ja sinun on nähtävä itsemme osana valtaenemmistöä ja säilytettävä itsekunnioitus kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Terveyttä ei kannata uhrata taloudellisen ahdingon alttarille. 50% työkyvyttömyystapauksista johtuu psyykkisistä syistä. Sama todellisuus näyttäytyy myös sairaslomien kohdalla. Kannattaa hakeutua sairaslomalle ennen kuin terveys pettää lopullisesti. Tulee paljon kalliimmaksi päästää uupumus liian pitkälle, kuin antaa itselleen mahdollisuus palautua kun se vielä on mahdollista. Nyt on osattava levätä riittävästi.

Oinas Härkä Kaksoset Rapu Leijona Neitsyt Vaaka Skorpioni Jousimies Kauris Vesimies Kalat

Oinas

Yleistä: Uranus voimistuu merkissäsi päivä päivältä ja tunnet sen kasvavana tarpeena saada omaa aikaa ja vapautta. Et ehkä pysty määrittämään edes itsellesi, minne olet menossa ja millä aikataululla. Sinun karmaasi ovat nyt nopeasti muuttuvat tilanteet, joihin on mahdotonta varautua etukäteen. Toisaalta olet eläinradan kekseliäin ja uudistumiskykyisin tyyppi, jolla on parhaat keinot selviytyä tilanteesta kuin tilanteesta. Rakkaus: Levottomuus vallitsee myös rakkauselämässä ja ihmissuhteissa, eikä sen paremmin sinun kuin kumppanisi pidä odottaa merkkejä suhteen pysyvyydestä tai vakiintumisesta. Sellaiseen Oinaan tunne-elämä ei tämän kevään aikana taivu. Rakkaus ja intohimo roihahtavat ilmiliekkiin helmikuun puolivälin jälkeen Venuksen ja Marsin saapuessa yhtä aikaa merkkiisi.
Takaisin alkuun

Härkä

Yleistä: Vaikka Pluto on merkkisi kannalta loistavassa asemassa ja onnistut välttämään kovimman kosmisen paineen helmikuun aikana, vaatii jokainen solusi aktiivista toimintaa elämäsi uudelleen järjestämiseksi. Sisäinen levottomuus on plus-merkkistä ja se ajaa sinua ottamaan vastaan uusia mahdollisuuksia, joille et saa mitään muuta vahvistusta kuin intosi heittäytyä niihin mukaan. Rakkaus: Tunne-elämän levottomuus rassaa sydäntäsi, mutta sekin on positiivista ja odottavaa. Venus on tulossa merkkiisi maaliskuussa ja nostaa tyytymättömyyttä pintaan sellaisissa asioissa, joissa et tällä hetkellä pääse toteuttamaan todellista arvomaailmaasi. Saatat heijastaa oman elämäsi tyhjyyttä puolisoosi tai läheisiisi nurjana suhtautumisena. Osoite on tietysti aivan väärä.
Takaisin alkuun

Kaksoset

Yleistä: Merkurius perääntyy kolmiomerkissäsi ja tarjoaa sinulle mahdollisuutta katsoa jotakin aikaisemmin tekemääsi ratkaisua tai päätöstä uudelleen ilman minkäänlaista menettämisen riskiä. Pikemminkin pääset nyt hyötymään kyseisen asian odottamattomasta käänteestä, joka vapauttaa sinut siihen liittyneestä velvoitteesta. Hyväksy siis tietoisesti oma roolisi hiukan hankalana tyyppinä. Rakkaus: Venus ja Mars saapuvat kuun puolivälissä yhtä jalkaa sekstiilimerkkiisi ja siksi pääset nauttimaan niiden nostattamasta romantiikasta ja intohimosta hiukan keskimääräistä enemmän. Tässä kuussa olet tavallista vapautuneempi ihmissuhteissasi ja tulet keräämään ihastuneita katseita kaikkialla, missä tunnet parhaiten viihtyväsi. Ihastumisia tapahtuu ihan vaan vahingossa puolin ja toisin.
Takaisin alkuun

Rapu

Yleistä: Tulet olemaan monien muutosten ja kriisien keskipisteessä jonkinlaisena pahanilman lintuna vain siksi, että sinulle ei jää mitään muuta vaihtoehtoa oman oikeuskäsityksesi rajoissa. Monet tulevat esittämään sinulle vaatimuksia ja toiveita, joihin energiasi ei millään riitä. Roolisi vaikuttaa muiden mielestä ratkaisevalta suunnitelmien onnistumisen kannalta ja siksi saat myös kovaa arvostelua osaksesi. Rakkaus: Helmikuun puolivälissä sattuu ja tapahtuu odottamattomia kohtaamisia, joiden energioissa olet helposti helisemässä. Vetovoiman laki kuljettaa sinua sellaisiin tilanteisiin, joissa itsehillintäsi on aliarvostettua valuuttaa. Tunteet ja halut vievät sinua kuin pässiä narussa ja rakkauselämässä saattaa tapahtua ratkaisevia käänteitä, joihin sinulla ei tunnu olevan minkäänlaista sananvaltaa.
Takaisin alkuun

Leijona

Yleistä: Jupiter perääntyy merkissäsi ja antaa erinomaisen mahdollisuuden päästä hyötymään ympärilläsi tapahtuvista sosiaalisista katastrofeista. Joudut väkisin hiukan hankalaan asemaan menestyessäsi muiden kustannuksella, mutta sehän vain näyttää siltä. Tee rohkeita ja selkeitä valintoja myös perheesi ja läheistesi kanssa, vaikka joutuisit hetkellisesti tuottamaan suuria pettymyksiä. Rakkaus: Rakkauselämäsi tulee olemaan etenkin helmikuun puolivälistä eteenpäin tavallista kiihkeämpää ja olet valmis nauttimaan saamastasi huomiosta ja ihailusta. Fiiliksellä eläminen tulee palkituksi moninkertaisesti jo lähitulevaisuudessa ja paljon tehokkaammin muutaman kuukauden ja jopa muutaman vuoden sisällä. Nauti siis elämästäsi täysin siemauksin ja menestys seuraa sinua varmasti.
Takaisin alkuun

Neitsyt

Yleistä: Energiaa on jaossa aivan huikeat määrät sinulle ja muille maamerkeille. Se ei kuitenkaan tarkoita mitään menestysautomaattia, sillä näin massiivisen energian kanssa tulee ohjauksen pelata tehokkaasti ja saumattomasti. Jokainen tekemäsi päätös ja ratkaisu on äärimmäisen tärkeä sekä omalle että ympäristösi tulevaisuudelle. Kehosi osaa kertoa milloin suunta on oikea ja milloin väärä. Rakkaus: Tunnekuohut ovat korkeimmillaan helmikuun ensimmäisellä puoliskolla Venuksen ja Marsin tehdessä oppositiota merkkiisi. Kaipaat samaan aikaan hellyyttä ja intohimoa, eikä mikään tahdo riittää täyttämään rakkauden nälkääsi. Alitajuinen etsintä saattaa hyvinkin johdattaa sinut intohimoiseen kohtaamiseen tai sokeaan ihastumiseen helmikuun aikana. Rakkaudesta ei vielä kannata isommin hurrata.
Takaisin alkuun

Vaaka

Yleistä: Planeetat haastavat sinut tekemään nopeita ja samalla suuria päätöksiä helmikuun aikana. Kuun ensimmäinen puolikas on hermostunutta odotusta, jonka aikana on vaikea saada minkäänlaista vastinetta omalle päivittäiselle tekemiselle. Riittää kun selviät seuraavaan päivään kunnialla. Pidemmälle ei kannata yrittää suunnitella. Loppukuun ajan kohtaat vastustusta asioissa, jotka on aika jättää pois elämästäsi. Rakkaus: Tunne-elämän kuviot ovat kriittisessä vaiheessa koko kuukauden ajan, eikä tasapainoa ole helppo löytää elämään yleensä, eikä etenkään kumppanuuteen ja parisuhteeseen. Nyt on uskallettava tallustaa ihan omaa polkuasi silloinkin kun saat siitä kovaa kritiikkiä ja tilanne jää ikävästi päälle. Välitöntä ratkaisua ei tällä kertaa löydy puhumalla tai neuvottelemalla. Kompromissi on tuntematon käsite.
Takaisin alkuun

Skorpioni

Yleistä: Helmikuun ensimmäinen puolisko on sinun täysipainoista toiminta-aikaasi Marsin ja Venuksen tuupatessa sinua kohti todellista intohimosi kohdetta. Levottomuus on laadultaan positiivista ja sen tarkoituksena on pitää sinut jatkuvassa liikkeessä. Ajattelulle tai pohdiskelulle ei ole aikaa, vaikka lähipiirisi kuinka vaatisi sinulta selityksiä yllättäville valinnoillesi. Älä edes yritä vastata. Pysy vain liikkeellä. Rakkaus: Elämästäsi nauttiminen on lopulta ainoa oikea mittari rakkauselämäsi ja parisuhteesi toimivuudelle. Helmikuussa sinulla kuuluu olla sellainen vauhti päällä ettei kumpikaan teistä voi tietää, missä oikein mennään. Elämä kutsuu sinua intensiiviseen seikkailuun päivä päivän jälkeen ja vain osa tuosta menemisestä voi toteutua yhdessä tekemisen kautta. Suurin osa touhusta on ihan omaa hommaasi.
Takaisin alkuun

Jousimies

Yleistä: Helmikuu avaa sinulle ovet toimiviin ja selkeisiin ratkaisuihin elämässäsi Saturnuksen vapautuessa kriittisistä neliöistään Venuksen ja Marsin kanssa. Voit luottaa aivan täysillä kaikkeen sellaiseen, mikä soljuu mutkattomasti eteenpäin. Samalla tulee olla tarkkana intuitiosi kanssa, joka aivan varmasti varoittaa ahdistuksella tai levottomuudella, jos olet menossa väärään suuntaan. Rakkaus: Helmikuun puolivälistä eteenpäin pystyt yhdistämään fiiliksen ja tekemisen toisiinsa niin positiivisella tavalla, että se varmasti huomataan myös romanttisessa mielessä. Uskalla vain irrotella löytää oman mielenkiintosi kohteet, jotka hyppäävät silmillesi täysin varoittamatta. Vetovoimasi on suorassa suhteessa vapauteesi ja riippumattomuuteesi niin olemassa olevassa suhteessa kuin uusien tuttavuuksien kanssa.
Takaisin alkuun

Kauris

Yleistä: Cereksen ja Pluton yhtymä tuo helmikuun tärkeimmäksi muutoskohteeksi kotiin, asumiseen ja perhe-elämään liittyvät asiat. Pystyt keskittymään täysipainoisesti sellaisiin uudistuksiin, jotka tukevat henkistä turvallisuuttasi. Vastaavasti tarpeettomat läheisiin ihmisiin kohdistuvat velvollisuudet ovat nyt tiukassa kontrollissa. Veto on poissa silmänräpäyksessä, mikäli yrität millään tavalla tarpeettomasti miellyttää lähipiiriäsi. Rakkaus: Tunnepuolella pätee samankaltainen ehdottomuus sydämesi äänen kuuntelemisessa. Silloin kun tunnet saavasi tukea ja kannustusta sinulle rakkaalta ihmiseltä, vastaat hänen ymmärrykseensä lämpimällä ja koskettavalla huomaavaisuudella, joka varmasti vahvistaa keskinäistä sidettä entisestään. Mitään määräyksiä tai edes hienovaraista ohjausta et ole valmis ottamaan vastaan helmikuun aikana.
Takaisin alkuun

Vesimies

Yleistä: Merkurius perääntyy merkissäsi helmikuun puoliväliin saakka ja monet asiat tulevat kohtaamaan arvaamattomia ongelmia vain siksi, että kiinnittäisit niihin ajoissa huomiota. Joustavalla asenteella pystyt ennakolta ehkäisemään monta lähestymässä olevaa pettymystä. Ole valmis hakemaan koko ajan uutta suuntaa, jos tilanne alkaa tuntumaan vaikealta ja jokainen ongelma selviää kuin itsestään. Rakkaus: Junon oppositio merkissäsi perääntyvälle Merkuriukselle pakottaa sinut arvioimaan nykyistä parisuhdettasi elämäsi sujuvuuden näkökulmasta. Sinulle on tällä hetkellä tärkeintä kokea todellista yhteen kuuluvuutta rakkaimpasi kanssa, eikä mikään tavanomainen tahdo riittää. Katsele ja kuulostele omaa tunnemaailmaasi. Oletko sinä valmis panostamaan suhteenne kehittämiseen? Ehkä vika ei olekaan toisessa.
Takaisin alkuun

Kalat

Yleistä: Hiukan raskas ja painava olotila kuuluu helmikuun energiaan sinua palvelevana tekijänä. Tämä aika näyttää, mitkä jutut eivät enää kuulu sinun elämääsi. Ne tuntuvat sinusta ahdistavilta ja vastenmielisiltä, eikä sinulla ole voimia niiden toteuttamiseen tai ylläpitämiseen. Luota kehosi ehdottomiin viesteihin ennen kuin Saturnus näyttää sinulle kaapin paikan vakavampien oireiden muodossa. Rakkaus: Rakkaus ja romantiikka pitävät yllä positiivista virettä helmikuun puoliväliin saakka Venuksen ja Marsin iskiessä kipinää yhteen tai useampaan kohtaamiseen. Sinkuilla saattaa olla tiedossa melkoista ylitarjontaa kumppaniehdokkaista ja vakiintuneilla haastavia houkutuksia olemassa olevan parisuhteen tilasta riippumatta. Käytä eroottinen lataus hyväksesi ja nauti herättämästäsi huomiosta.
Takaisin alkuun