Joulukuun horoskooppi

Joulukuu vaikuttaa edelleen melko kriittiseltä ajanjaksolta Uranuksen ja Pluton tullessa tarkkaan neliöön keskenään tarkalleen kuun puolivälissä. Marraskuussa tehdyt aloitukset osoittautuvat nyt mielekkäiksi tai päinvastaisessa tapauksessa todella painostaviksi. Jännitteet kasvavat valtaviin mittoihin myös maankuoren osalta Venuksen tullessa yhtymään Pluton kanssa aivan Joulun kynnyksellä eli 20.12. Mannerlaattojen ohella myös kriisialueiden energiat pyrkivät purkautumaan tavallista voimakkaammin.

Joulurauha on monella meistä todella kovan työn takana, mutta sitä kannattaa ehdottomasti tavoitella heti joulukuun alusta lukien. Ratkaisevaa on sisäisen rauhan löytäminen ja itsesi varaukseton rakastaminen päivittäisessä elämässä. Jokainen meistä reagoi äärimmäisen aggressiivisesti kaikkeen sellaiseen tekemiseen ja kaikkiin sellaisiin ihmisiin, jotka eivät vastaa todellista sisäistä arvomaailmaamme. Ole siis rohkea ja uskalla tehdä omat päivittäiset valintasi sydäntäsi kuunnellen.

Hermostuneisuus ja ahdistus toimivat tärkeinä oppaina kohti parempaa ja rakkaudellisempaa elämää. Löydät päivittäisen tasapainon vain tietoisella itsesi kuuntelulla. Ole valmis tekemään muutoksia aina välittömästi levottomuutta tuntiessasi. Jotain oloasi helpottavaa on aina tehtävissä ja nyt todellinen joulutunnelma syntyy jatkuvan hereillä olon välityksellä. Rauha sisälläsi luo rauhan myös ulkopuolelle.

Oinas Härkä Kaksoset Rapu Leijona Neitsyt Vaaka Skorpioni Jousimies Kauris Vesimies Kalat

Oinas

Yleistä: Joulukuu osoittaa lahjomattomalla tavalla, millaisia päätöksiä onnistuit marraskuussa tekemään. Kriittisyytesi kaikkea sinulle haitallista tekemistä kohtaan kohoaa aivan huippulukemiin ja joulutunnelmaan pääseminen vaatii nyt mielenkiintoisia haasteita. Jos sinulla on suunnitelmia tai kiinnostavia hankkeita, niin uppoudu niihin sydämesi kyllyydestä ja Joulupukki muistaa sinua lahjoja jakaessaan. Rakkaus: Mitä lähemmäs Joulua tullaan, sitä voimakkaammin sykkii sydämesi joko jollekin asialle tai ihmiselle. Rakkauselämäsi on mustavalkoisessa vaiheessa, etkä tyydy tasapaksuun suhde-elämään ilman voimakkaita mielenilmauksia. Sinun on parasta tietää, mitä todella haluat ja sitten vain toteuttaa haaveesi käytännössä.
Takaisin alkuun

Härkä

Yleistä: Toivottavasti maltoit säästää voimiasi marraskuussa ja teit vain sen minkä kohtuullisen helposti sait hoidettua. Jokainen säästetty voimahippunen on nyt otettavissa tehokkaaseen käyttöön Venuksen Vestan ja Pluton rakentaessa kolmiota merkkiisi. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä toteuttamaan omaa missiotasi tehokkaasti ja menestyksellisesti omasta tekemisestäsi nauttien. Rakkaus: Joulukuun edetessä pidemmälle tulet hetki hetkeltä pääsemään lähemmäs puhdasta rakkauden tunnetta sisälläsi. Seuraamalla hyvänolon tunnettasi tulet löytämään aarteen toisensa perään ja huomaat elämän hymyilevän sinulle kaikilla hampaillaan. Ihastuminen ja rakastuminen ovat nyt niin voimakkaita, että niitä ei pysty järjellä selittämään. Parempi kun vaan heittäydyt virran vietäväksi ja nautit Joulupukilta tai tontuilta saamastasi ihailusta.
Takaisin alkuun

Kaksoset

Yleistä: Tällä kertaa kuulut joulukuun rauhallisimpiin merkkeihin astrologisen tähtitaivaasi puolesta ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti heti kuun alusta lukien. Merkkiisi luontaisesti kuuluva vilkkaus pitää sinut aivan varmasti koko ajan liikkeellä, mutta mitään aihetta tarpeettomaan stressiin ei pitäisi olla. Nauti siis Joulun tunnelmasta mahdollisimman monella tavalla ja järjestä perheellesi tai ystävillesi ikimuistoiset Joulunpyhät. Rakkaus: Tunne-elämän puolella pääsit jo viime kuussa selvittelemään pahimmat karikot ja nyt alkavat asiat selkiintyä ihan omia aikojaan. Eipä tämä joulukuu mikään intohimojen temmellyskenttä ole, mutta voit katsella vapautuneemmin ympärillesi ja tunnistaa sinulle sopivat asiat ja ihmiset ilman turhaa painetta. Nyt on sinun vuorosi välittää joulurauhan sanomaa kaikille läheisillesi.
Takaisin alkuun

Rapu

Yleistä: Kiireesi eivät ota helpottaakseen edes Jouluna ja niinpä saat varautua monenlaisiin yllätyksiin koko joulukuun ajan. Mitään varmaa ei ole havaittavissa millään suunnalla ja silti tämä on edelleen sinun aikaasi tehokkaalle keskittymiselle. Vain sinä tiedät mihin tämä ehdoton ja kriittinen energia on milloinkin suunnattavissa. Olet suurten muutosten kierteessä, etkä voi millään tietää mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Touhota siis ihan kaikessa rauhassa vähän mitä sattuu. Rakkaus: Rakkauselämä vaatii sekin oman aikansa ja huomionsa. Joulukuussa sinua ei pysty kukaan pompottelemaan, sillä tiedät aivan liian hyvin mitä milloinkin haluat ja mitä et. Ole lujana omien mieltymystesi kanssa, jotta säilyttäisit joulurauhan elämässäsi. Vaikka kuka mitä sinulta tahtoisi, niin nyt rakastat enimmäkseen vain itseäsi. Mitäköhän ostat itsellesi joululahjaksi?
Takaisin alkuun

Leijona

Yleistä: Korjausliikkeet alkavat olla hanskassa ja menestys alkaa taas maistumaan mansikalta. Työelämässä tai liiketoiminnassa avautuu joitakin kokonaan uusia mahdollisuuksia ja pääset yllättävällä tavalla eteenpäin tärkeimpien suunnitelmiesi toteuttamisessa. Etenkin joulukuun alkupuoli tulee olemaan pientä matalalentoa innostuksen huumassa, mutta jouluaattona voit jo rauhoittua odottelemaan Joulupukkia. Rakkaus: Niin tärkeää kuin rakkaus ja huomion saaminen sinulle onkin, tulet nyt jättämään romantiikan taka-alalle. Paras rakkauden osoitus on antaa sinulle aikaa ja tilaa omien juttujesi toteuttamiselle. Arvostat tällä kertaa eniten kumppanisi kykyä pysyä poissa jaloistasi ainakin jouluaattoon asti. Silloin passaa jo lähestyä sydäntä lämmittävän joululahjan kera.
Takaisin alkuun

Neitsyt

Yleistä: Tänä vuonna Joulu näyttää muodostuvan aivan uskomattoman ihanaksi ajaksi sinulle ja muille maamerkeille, jos vain itse niin haluat. Tiedät hyvin tarkkaan, mitkä asiat ja ihmiset ovat sinulle kaikkein rakkaimpia. Haasteenasi on uskaltaa heittäytyä nauttimaan kaikista mahdollisista päivittäin eteesi tulevista ihanuuksista riittävän itsekkäästi. Sillä tavalla rakennat upean Joulun myös läheisillesi. Rakkaus: Ajan ihanuus heijastuu myös rakkauselämään ja jouluna sinulla on mahdollisuus säteillä onnesta rakkaittesi ympäröimänä. Elämä hellii sinua niin suurella sydämellä, että pelkäät ottaa vastaan kaikkea mitä tarjotaan. Jos heittäydyt liian tekopyhäksi ja jätät nämä mahdollisuudet käyttämättä velvollisuuksiisi ja muiden tarpeisiin vedoten, koet suurta tyytymättömyyttä itseäsi ja muita kohtaan. Uskalla siis elää rakkaudessa itsellesi, niin saat jakaa sitä myös muille.
Takaisin alkuun

Vaaka

Yleistä: Sinulle tämä Joulu ei tuo samanlaista rauhaa kuin monille muille, sillä olet yllättävän kriittinen elämää ja ympäristöäsi kohtaan. Joudut tekemään sisimmässäsi suuria ja ratkaisevia valintoja sekä päivittäisissä että hiukan suuremmissa asioissa. Jokainen solusi tietää nyt tarkalleen, mitä ET halua elämääsi kuuluvan. Usko kehosi viisautta ja ole valmis luopumaan sinulle haitallisista asioista. Se on sinun joululahjasi. Rakkaus: Tunteet liikkuvat vähintään yhtä radikaalilla akselilla ja rakkaudessa vallitsee sotatila aidon ja epäaidon välillä. Sydäntäsi hallitsee ehdoton rehellisyys itseäsi kohtaan, eikä se salli antaa epärehellistä kuvaa todellisista tunteistasi. Näytteleminen ei onnistu sen paremmin antamisen kuin ottamisen puolesta. Tee siis tästä Joulusta taatusti itsesi näköinen juhla ja ole koko ajan sitä mitä todella olet.
Takaisin alkuun

Skorpioni

Yleistä: Joulukuu on vielä aikaa naulata tulevaisuuttasi oikeille raiteille. Olet jo tehnyt tärkeitä päätöksiä ja nyt sinun on vahvistettava tekemiäsi ratkaisuja sitoutumalla juuri niihin asioihin, joiden tiedät vievän missiotasi eteenpäin. Tekeminen itsessään ei välttämättä ole niin mukavaa, mutta tietäessäsi mihin se johtaa, pystyt keskittymään olennaiseen. Jouluna voit rauhoittua muutamaksi päiväksi. Rakkaus: Romantiikka ei pääse millään kovin ratkaisevaan rooliin joulukuun aikana, sillä sisimmässäsi tiedät kuinka tärkeää on saada tietyt asiat täysin valmiiksi ennen vuodenvaihdetta. Suurimmat rakkaudentunteet koet tilanteissa, joissa tiedät saavasi riittävästi aikaa ja tilaa omien juttujesi loppuun saattamiselle. Joululahjaksi annatkin sitten täydellisen läsnäolosi kaikille rakkaillesi.
Takaisin alkuun

Jousimies

Yleistä: Venus, Aurinko ja Merkurius ottavat joulukuussa vastaan Jupiterin upeaa kolmiota merkkiisi ja sen myötä kuulut joulukuun onnekkaimpiin ihmisiin elämäsi kaikilla osa-alueilla. Käytä tämä aika viisaasti hyväksesi ja uskalla heittäytyä uusien mahdollisuuksien kimppuun puhtaan innostuksesi vallassa. Menestys vaatii rohkeutta ottaa henkisiä tai taloudellisia riskejä haaveesi toteuttamiseksi. Rakkaus: Rakkaudellinen energia jatkuu pari viikkoa joulukuun puolelle ja elämästä kannattaa tehdä mahdollisimman mukavaa, jotta varmistat itsellesi menestyksellisen vuoden ihmissuhteissa. Ottamalla vastaan rakkautta, pystyt myös jakamaan sitä eteenpäin. Mieti siis sydämessäsi, minkä joululahjan tarjoat ihan vaan itsellesi. Mitä upeamman lahjan keksit sitä mahtavampi vuosi 2015 sinulle on avautumassa.
Takaisin alkuun

Kauris

Yleistä: Vauhtia ei parane juurikaan hiljentää, vaikka Joulu tekee tuloaan kovalla tohinalla. Elämäsi on tärkeiden muutosten ja uudistusten kohteena koko joulukuun ajan ja siksi on äärimmäisen tärkeätä olla täydellisesti läsnä kaikkien valintojesi kanssa. Tiedät sisimmässäsi äärimmäisen tarkasti, mitkä asiat sopivat yhteen arvojesi kanssa ja vain sellaisten juttujen kanssa kannattaa nyt olla tekemisissä. Rakkaus: Venuksen ja Vestan saapuessa nyt yhdessä merkkiisi ja vielä yhtymään Pluton kanssa, olet niin voimakkaiden rakkausenergioiden puristuksessa, ettei päätösten tekemisen pitäisi olla vaikeaa. Tunnistat yhtä tehokkaasti rakkauden ja rakkaudettomuuden. Molemmat tunteet ovat yhtä ehdottomia ja vaativat välittömiä toimenpiteitä. Joulutunnelmaa ei kannata miettiä nyt pätkän vertaa. Jokainen selkeä päätös toki parantaa tilannetta.
Takaisin alkuun

Vesimies

Yleistä: Jos maltoit marraskuussa ottaa edes hiukan rennommin, niin nyt tulet olemaan kiitollinen jokaisesta energiahitusesta, jonka olet saanut varastoosi. Marsin saapuessa merkkiisi joulukuun alkupäivinä, pääset käynnistämään jotain kahden vuoden mittaista rupeamaa melkoisella energialatauksella. Suurin energia tulee innokkuudesta, joten seuraa omaa fiilistäsi ja laita homma käyntiin vaikkapa Joulun kunniaksi. Rakkaus: Mars aktivoi kaiken muun ohella myös tunne-elämää ja jokainen täydellä intomielisyydellä toteutettu projekti näkyy olemuksessasi kasvaneena itseluottamuksena. Vetovoimasi kasvaa vääjäämättä samaan tahtiin ja huomaat käyttäytyväsi tavallista rohkeammin kaikissa kohtaamisissa. Kaikenlaista saattaa tapahtua odottamattoman nopealla aikataululla, mutta sehän kai sopii Vesimiehelle.
Takaisin alkuun

Kalat

Yleistä: Joulukuun alkaessa huomaat olevasi paljon enemmän maanpinnalla ja pystyt ajattelemaan yllättävän selkeästi marraskuuhun verrattuna. Mielialan noustessa tulet löytämään mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia elämäsi järjestämiseen entistä paremmalle tolalle. Ihmiset ymmärtävät sinua tavallista paremmin ja pääset tekemään asioita, joista tiedät pitäväsi. Ihan Joulu on nauttimista vaille. Rakkaus: Selkeys löytää tiensä elämääsi myös tunnemaailman osalta utuisten usvapilvien hajotessa aamuauringon ensimmäisiin säteisiin. Elämääsi on tämän kuun aikana avautumassa kokonaan uusia sydäntäsi lämmittäviä asioita ilman mitään tekemistä. Suostu nyt vain nauttimaan kaikesta mitä tapahtuu, niin huomaat myös rakkauden ja romantiikan tekevän pesää sydämeesi sopivasti Joulunpyhien aikana.
Takaisin alkuun