Helmikuun horoskooppi

Saturnus on liikkunut jo kauemmas oppositioasemastaan Neptunukseen ja siksi asioiden hahmottaminen alkaa käydä jälleen mahdolliseksi. Hämärää epätietoisuutta on varmasti edelleen ilmassa ja taloustilanne saattaa heilahdella pahemman kerran ihan milloin tahansa. Tämä epävakaisuus koskettaa kaikkein voimakkaimmin perinteisiin markkinakeinoihin jämähtäneitä yrityksiä, pankkeja ja pörssiyhtiöitä. Innovaatioita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan ja helmikuu on loistavaa aikaa niiden kehittelylle.

Venus tekee heti helmikuun alussa yhtymää Plutolle ja kolmiota Jupiterille. Tämä lupaa nousujohteista kehitystä sellaisille yrityksille ja miksei myös yksityishenkilöille, jotka pystyvät luomaan omasta tekemisestään aidosti kivaa, rentoa ja samalla tehokasta. Ei ole mikään ihan helppo yhtälö toteuttaa, mutta jos pystyy säilyttämään tekemisessään oikean ja energiaa säästävän rytmin, niin onnistuminen on itsestään selvää.

Myös Saturnus ja Uranus ovat kauniisti kolmiossa keskenään, jolloin nimenomaan kaikki uudet keksinnöt ja innovaatiot on helppo rakentaa konkreettiseen muotoon. Tämä on hullujen keksijöiden kulta-aikaa henkilökohtaisella tasolla ja vielä enemmän yritysmaailmassa. Nyt on uskallettava viedä visioita ja utopistiselta tuntuvia suunnitelmia rohkeasti eteenpäin samassa tahdissa valon lisääntymisen ja kelien lämpenemisen kanssa.

Oinas Härkä Kaksoset Rapu Leijona Neitsyt Vaaka Skorpioni Jousimies Kauris Vesimies Kalat

Oinas

Yleistä: Ei haittaa, vaikka hiukan hyppisit ilosta ja riemusta monien mielessäsi pyörivien ideoiden osoittautuessa toimiviksi ratkaisuiksi konkreettisessa elämässä. Oinaan ennakkoluulottomuus on kova valtti helmikuun voittopotteja jaettaessa. Nyt ei todellakaan ole varaa jäädä ihmettelemään tai odottelemaan kenenkään hyväksyntää tempauksillesi. Paheksuntaa kyllä riittää, mutta se kuuluu osana menestyksestä maksettavaan hintaan. Rakkaus: Venuksen yhtymä Plutolle ja neliö merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle heti alkukuusta saattaa altistaa vaarallisille seikkailuille, sillä vapaudenhalusi ajaa sinua tekemään omia juttujasi sitä railakkaammin, mitä tiukemmin koet olevasi sidottu toisen tai toisten ihmisten rytmiin. Ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella. Aita vain näyttää olevan eri paikassa. Rakkaus on huumaavaa, jos osuu kohdalle.
Takaisin alkuun

Härkä

Yleistä: Nyt sinua on täysin mahdotonta pidellä aisoissa, sillä Jupiterin ja Pluton kolmiot heittävä eteesi sellaisia mahdollisuuksia ja toinen toistaan houkuttelevampia vaihtoehtoja, että sorkkasi irtoavat aivan väkisin, vaikka ikiroudasta. Rakennat nyt oman rautatiesi yhtä helposti aavikolle kuin viidakkoon ja tunnut tietävän tarkalleen, minne olet menossa. Anna vain muiden uskoa, että kaikki on selvää, mutta älä yritä selittää mitään. Rakkaus: Venuksen yhtymä Plutolle kolmiossa merkkiisi laittaa sukat pyörähtelemään jaloissa vähän pienemmänkin ihastuksen osuessa näköpiiriin ja niin pitääkin. Tämä on sinun hieno kuukautesi ihan oikeasti nauttia elämän tarjoamista luksuskokemuksista. Riehakas olotilasi synnyttää vastustamatonta vetovoimaa ja saatat hyvinkin joutua murskaamaan pari onnetonta sydäntä ennen kuin helmikuu on lopussa.
Takaisin alkuun

Kaksoset

Yleistä: Saturnuksen oppositio ja Neptunuksen neliö aiheuttavat helposti ylimääräistä hiusten repimistä, sillä sinulle tyypillinen rautojen määrä taontapöydällä ei ota nyt onnistuakseen sitten niin millään. Vauhtia ja projektien määrää on ihan pakko vähentää ratkaisevasti oikeastaan koko tulevan vuoden ajan, mutta erityisesti nyt helmikuussa. Pudota vaihtoehdot edes puoleen ja keskity sitten niihin, niin saat homman toimimaan. Rakkaus: Vauhti rauhoittuu aivan väkisin myös rakkaudessa ja hauskanpidossa, mutta laatuun pystyt vaikuttamaan ehkä helpommin kuin edellä mainittuihin tulessa olevien rautojen määrään. Elämästä nauttiminen on sinulle sopivin taiteen laji nyt helmikuussa ja tähän lajiin kannattaa nyt panostaa ihan tosissaan. Mitä rennommalla otteella heittäydyt nautiskelemaan olostasi, sitä paremmin menee myös ihmissuhteissa.
Takaisin alkuun

Rapu

Yleistä: Sinuun kohdistuva kosminen paine on edelleen korkealla tasolla ja siksi pystyt suuntaamaan energioitasi vain henkistä kehitystäsi palveleviin kohteisiin. Silloin kun motivaatiosi on kohdallaan, on myös tehokkuus huipussaan. Nyt kannattaa rajata omaa tekemistäsi fiilikseen perustuvilla ratkaisuilla. Pienikin pakottava energia aiheuttaa adrenaliinin määrän nopeaa kasvua ja sellaiseen ei auta alentua. Rakkaus: Venuksen ja Pluton kohtaaminen kuun alussa oppositiomerkissäsi on omiaan synnyttämään voimakkaita intohimon tunteita niin asioita kuin ihmisiä kohtaan. Olet äärimmäisen herkkä kaikelle omaan arvomaailmaasi kohdistuvalle kritiikille ja toisaalta hyvin vastaanottavainen sinua aidosti arvostavalle ja kunnioittavalle käyttäytymiselle. Jännitystä siis riittää rakkauselämässä.
Takaisin alkuun

Leijona

Yleistä: Saturnuksen ja Uranuksen tekemä kultainen kolmio merkkiisi antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet rakentaa itsellesi juuri sellaista elämää ja sellaiset puitteet kuin haluat. Sinulla on nyt käytettävissäsi ainutlaatuinen kekseliäisyys, asiallesi omistautuminen ja kyky rakentaa oivalluksesi konkreettiseen muotoon. Nyt kannattaa paahtaa täysillä valoilla elämässä eteenpäin ja todellakin tehdä unelmista totta. Rakkaus: Vauhtia on nyt niin paljon kaikessa muussa elämässä, ettei romantiikalle jää erityistä sijaa elämässäsi. Viehätysvoimasi on kuitenkin huippulukemissa, sillä menestyksen aallot heijastuvat olemuksestasi ja tekevät sinusta jännittävän tyypin. Sinuun on nyt vaikea tehdä vaikutusta oikeastaan millään keinolla. Olet niin omillasi ja niin innostunut, että aikaa ja energiaa ei riitä lepertelyyn.
Takaisin alkuun

Neitsyt

Yleistä: Jupiter ja Kuunsolmu perääntyvät merkissäsi yhtymässä toisiinsa ja nyt kannattaa muistaa, että olet koko ajan rakentamassa itsellesi jotakin 12 vuoden menestystarinaa. Nyt helmikuussa on syytä tarkistaa tähän mennessä tehtyjä sopimuksia ja määrittää uudelleen omaa rooliasi mahdollisimman mielekkääksi. Innostus ja tekemisestä nauttiminen ovat suuren menestyksen salaisuus, jota sinulle nyt tarjotaan. Rakkaus: Venus on loistavassa asemassa merkkiisi nähden etenkin helmikuun ensimmäisellä puoliskolla ja sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää upeita juttuja elämääsi. Tällainen Jupiterin, Pluton ja Venuksen yhteisvaikutus tarjoaa jotain huippuluokan luksusta elämääsi. Sinun tehtäväsi on antaa sille mahdollisuus toteutua - elää kuin kuningas tai kuningatar - ottaa vastaan mitä tarjotaan.
Takaisin alkuun

Vaaka

Yleistä: Sinulle on määritelty hyvin tarkka kosminen suunnitelma helmikuun varalle. Tunnet sisimmässäsi, että nyt ei ole varaa kompromisseille, eikä kenenkään miellyttämiselle päätöksiä tehdessäsi. Uskalla olla radikaali ja hiukan vallankumouksellinen, vaikka se varmasti aiheuttaa hämmennystä läheisissäsi, ystävissäsi ja työkavereissa. Tiedät kyllä, mikä sinulle käy ja mikä ei. Rakkaus: Helmikuun ensimmäinen puolisko ei isosti houkuttele romansseihin tai ihastumisiin, sillä haluat säilyttää itsenäisyytesi ja riippumattomuutesi vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Viimeiset kaksi viikkoa Venus vaikuttaa kolmiossa merkkiisi ja silloin tulet kohtaamaan monia ihastuttavia asioita ja ihmisiä, joihin voit kaikessa rauhassa ihastua tai vähintään nauttia saamastasi huomiosta.
Takaisin alkuun

Skorpioni

Yleistä: Mars vaikuttaa merkissäsi Jupiterin ja Pluton keskipisteessä, jolloin käytössäsi oleva energia kasvaa hetkessä hurjiin mittasuhteisiin. On täysin sinun päätettävissäsi, mihin tämän tarmokkuutesi kohdistat, mutta johonkin se pitää nyt suunnata. Helmikuu on yksi tämän vuoden menestyksellisimmistä kuukausista täsmälleen niillä alueilla, mihin kiinnostuksesi suurimmillaan kohdistuu. Rakkaus: Mars vauhdittaa aina myös rakkauselämää ja sinun silmistäsi loistava innostus herättää voimakkaita tunteita lähes jokaisessa kohtaamassasi ihmisessä. Pystyessäsi suuntaamaan energiasi mielekkäisiin kohteisiin, tulet myös kohtaamaan kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä sekä ystävinä että ihastuksina. Pidä hauskaa ja nauti elämästä ihanien kohtaamisten muodossa. Tämä on sinun kulta-aikaasi.
Takaisin alkuun

Jousimies

Yleistä: Saturnus on hetkeksi vapautunut ainakin hiukan Neptunuksen puristuksesta ja nyt sinulla on mahdollisuus taas nähdä paljon selvemmin ympärillesi. Rakennat itsellesi uutta todellisuutta liki 30. vuodeksi eteenpäin ja nyt on oikea hetki tehdä kauaskantoisia ratkaisuja. Sitoutuminen siihen kaikkein tärkeimpään on aina avainsana menestykselle ja tällä hetkellä elämä odottaa sinulta tuota tärkeää askelta. Rakkaus: Silloin kun jokainen solu on aktiivisesti luomassa selkeyttä ja rakennetta omaan elämääsi, joudut sulkemaan jopa kaikkein läheisimpiä ihmisiä huomiosi ulkopuolelle. Siksi tämä helmikuu ei ole kovin otollinen romanttisille kohtaamisille sen paremmin uusien kuin vanhojen tuttavuuksien kanssa. Todellista rakkautta tämä sulkeutuneisuutesi ei uhkaa millään tavalla, mutta minkäänlaista riippuvuutta et nyt jaksa katsella.
Takaisin alkuun

Kauris

Yleistä: Jupiter on lähtenyt lähestymään kolmiota merkissäsi olevaan Plutoon ja niinpä tästä helmikuusta käynnistyy pitkä menestysjakso täynnä toimintaa ja monenlaisia uusia oivalluksia. Liikkeellä pysyminen on tärkein tehtäväsi. Minkään asian tai ongelman kanssa ei saa pysähtyä paikoilleen, vaan uutta ratkaisua on haettava koko ajan aktiivisesti, jotta onnistumisesta tulee täydellinen. Rakkaus: Venus kohtaa Pluton merkissäsi ihan helmikuun alussa ja siksi tämä saattaa olla rakkauselämäsi kannalta koko vuoden tärkein, intensiivisin ja intohimoisin kuukausi. Rohkene ottaa tämä jakso vastaan juuri niin voimakkaana, kuin se haluaa sinulle esittäytyä. Heittäydy täysillä omiin juttuihisi ja muista, että tämän kuukauden ilo ja hauskuus määrittävät rakkausenergian koko loppuvuodelle.
Takaisin alkuun

Vesimies

Yleistä: Persoonalliset planeetat välittävät helmikuun aikana sinulle äärimmäisen toiminnallista ja oivaltavaa energiaa, jota on helppo toteuttaa käytännössä. Mitä ihmeellisemmät ideat ja oivallukset käyvät kuin huomaamatta mahdollisiksi ja sinulta kysytään ainoastaan hiukan huimapäisyyttä pysyäksesi vauhdissa mukana. Loistava jakso rakentaa itsellesi menestystä ja onnistumisia. Rakkaus: Kuun ensimmäinen puolisko saattaa olla hiukan hermostuttavaa aikaa, kun tiedät jotain kivaa olevan tulossa, etkä millään malttaisi odottaa. Puolikuusta eteenpäin odotus päättyy ja kosmos tarjoilee sinulle elämän ihanuuksia vähän joka sektorilla. Näillä kuvioilla olet elämäsi vedossa ihmissuhteiden ja rakkauselämän alueella. Ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin nauttia kaikesta eteesi tulevasta rennosti ja estottomasti.
Takaisin alkuun

Kalat

Yleistä: Neljä planeettaa ottaa helmikuussa kontaktia merkissäsi vaikuttavaa Chironiin ja siksi tämä kuukausi tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia henkiseen kasvuun, omien parantajakykyjen kehittämiseen ja tarvittaessa ratkaisuja terveysongelmiin. Hankkiudu sinua kiinnostaviin tapahtumiin, koulutustilaisuuksiin ja ole valmis ottamaan vastaan tietoa ja viisautta henkiseltä opettajalta. Rakkaus: Helmikuu on parantavaa ja kehittävää aikaa myös ihmissuhteiden ja rakkauselämän alueella. Nämä parantavat tapahtumat ovat varsin usein myös haastavia ja vaativat tekemään pelottavia päätöksiä ihmissuhteissa. Kosmoksen voimat ovat kuitenkin tukenasi kaikissa eteesi tulevissa valintatilanteissa ja heti ratkaisun tehtyäsi huomaat kaiken sujuvan paljon odottamaasi paremmin ja helpommin.
Takaisin alkuun