Lokakuun horoskooppi

Kun nyt olemme selvinneet hengissä - ainakin kaikki tätä tekstiä lukevat - syyskuun hurjista ja haasteellisista energioista, voimme saman tien suunnitella ison purjeen nostamista ja kurssin kääntämistä kohti menestyksen kultaisia kenttiä. Lokakuuta hallitsee Jupiterin kolmio Plutolle, Marsin ja Venuksen tekemällä yhtymällä maustettuna ja siksi elämme astrologisesti varmasti koko tämän vuoden parasta ja menestyksellisintä aikaa niin yritystoiminnassa kuin henkilökohtaisessa elämässä.

Jos ja kun sinulla on toinen toistaan hienompia ja uskaliaampia suunnitelmia elämäsi uudistamiseksi tai elämänlaatusi parantamiseksi, niin nyt on uskallettava ottaa koppi kaikkein parhaalta tuntuvasta vaihtoehdosta ja mentävä puhtaalla innostuksen voimalla niin pitkälle kun menestyksen tuuli suinkin sinut kuljettaa. Vauhtia ei kannata säikähtää, eikä uusiutuvia olosuhteita. Paras tulos syntyy kokonaan uusissa maisemissa ja uudistuneissa elämänkuvioissa, kunhan vain asenne on kohdallaan.

Monet uudet energiamuodot nousevat varmasti otsikoihin ja yritysmaailmassa valta siirtyy melkoisella rytinällä kokonaan uusille toimijoille. Kovimmassa vauhdissa tulevat olemaan työntekijöistään hyvää huolta pitävät niin isot kuin pienetkin yritykset, jotka osaavat antaa tilaa ihmisten kasvaville henkisille kyvyille ja inspiraation voimalle. Rakkauden ja välittämisen kulttuuri aloittaa tästä hetkestä voitonmarssinsa, joka siirtymävaiheessa tietää monen vanhakantaisen yrityksen ja liikelaitoksen kuolemaa. Lopputulos tulee kuitenkin olemaan valoisa ja onnellinen. Tästä se lähtee.

Oinas Härkä Kaksoset Rapu Leijona Neitsyt Vaaka Skorpioni Jousimies Kauris Vesimies Kalat

Oinas

Yleistä: Vesta perääntyy merkissäsi kolmiossa Saturnukseen ja siksi pääset rakentamaan tästä kuusta itsellesi aivan mahtavaa lähtöalustaa jollekin sellaiselle asialle tai idealle, josta olet jo pitkään haaveillut. Pluton neliö luo samaan aikaan kasvavaa painetta päästää irti vanhoista ja raskaiksi käyneistä kuvioista sekä työssä että harrastuksissa. Ahdistava tunnelma on sinun kosminen avustajasi irtipäästämisen suurimpana sponsorina. Rakkaus: Mitä ihanamman ja kannustavamman suunnan olet valmis itsellesi valitsemaan, sitä ihmeellisemmäksi tulee muuttumaan myös rakkauselämäsi. Vetovoimasi on täsmälleen samassa suhteessa muutokseen sitoutumisen kanssa. Rakkaus väreilee ilmassa ja luo positiivisella tavalla kokonaan uutta tunteen paloa yhtä hyvin kokonaan uusiin kuin vakiintuneisiin suhteisiin.
Takaisin alkuun

Härkä

Yleistä: Menestyksen maskotti heiluttelee valtavaa mahdollisuuksien lekaa juuri sinun elämäsi keskipisteessä useiden vahvojen kolmioiden tulituksessa. Lokakuussa sinun on hyvä vapauttaa itsesi kaikesta Härälle tyypillisestä jähmeydestä ja valmistautua singahtamaan gasellin lailla mahdollisuudesta toiseen. Anna elämän näyttää suuntaa ja pidä kaasupoljin pohjassa ainakin lokakuun loppuun asti. Rakkaus: Vetovoimasi on heti kuun alusta hurjissa lukemissa, mutta lokakuun edetessä pidemmälle se vain kasvaa kasvamistaan ja saatat hetken aikaa kuvitella olevasi maailman omistaja. Eipä haittaa, koska parhaimmillaan taidat olla ainakin hyvin lähellä tuota himottua asemaa. Kysyntää siis on luvassa ja tilantarpeesi kasvaa sellaisiin mittoihin, ettei kenelläkään ole mahdollisuuksia pitää sinua aloillaan.
Takaisin alkuun

Kaksoset

Yleistä: Kuulut lokakuun aikana siihen pieneen ryhmään, jolle menestyksen portit avautuvat kertakaikkisen ihmeellisellä tavalla. Onnistuminen tulee löytymään tilanteissa, joissa lopullisesti suljet ovet takanasi jollekin ikävälle tai vastenmieliselle tekemiselle. Tällainen ainutlaatuinen rohkeus johdattaa sinut lokakuun suurimpien menestyjien ja onnistujien joukkoon ilman että edes itse tiedät minne olit matkalla. Rakkaus: Venuksen ja Neptunuksen oppositio herkistää tunnemaailmasi äärimmilleen kaikissa ihmissuhteissa ja erityisesti rakkauselämässä. Koet kaikki rakkaudenosoitukset moninkertaisella potenssilla ja vaistoat välittömästi, jos joku asia on kehnolla mallilla. Vaistosi ohjaa sinut näkemään ja kokemaan, mikä rakkauselämässäsi on totta ja mikä ei. Totuus paljastuu, olipa se sitten mikä tahansa.
Takaisin alkuun

Rapu

Yleistä: Sinulla on loistava mahdollisuus saada lokakuussa todellinen flow-ilmiö päälle kaikessa tekemisessä ja suunnitelmiesi toteuttamisessa. Todella tärkeää on säilyttää alkukuusta oma rytmi ja täydellinen itsemääräämisoikeus kohdallaan. Kuun puolivälistä eteenpäin huomaat olevasi vakaassa ja varmassa nousukiidossa niin uran kuin harrastustenkin alueella. Uskalla nauttia vauhdista ja tehokkuudesta. Rakkaus: Rakkauselämässä ja ihmissuhteissa vallitsee tasapaino ja harmonia heti kuun alusta lukien ja sinun on helppo nauttia elämäsi sykkeestä yhdessä rakkaimpiesi kanssa. Ollessasi iloinen, huoleton ja varma itsestäsi, toimii myös vetovoimasi tavallista tehokkaammin. Voit varautua erilaisiin ja osaltaan varmasti tosi houkutteleviin soidinmenoihin lokakuun aikana. Vaikea siinä on ratkaista kuka on tosissaan ja kuka ei.
Takaisin alkuun

Leijona

Yleistä: Lokakuun menestysenergioissa saat yhden tai useamman mahdollisuuden hypätä aivan huikeaan menestystarinaan luontaisten kykyjesi ansiosta. Sinulla on vahva tuntuma omien ja ehkä muidenkin suunnitelmien toteuttamiseen. Sinua kuunnellaan ja osaat löytää oikeat ratkaisut mitä ihmeellisempiin ongelmiin. Parhaimmillaan saatat saada houkuttelevan ja harkitsemisen arvoisen työtarjouksen. Rakkaus: Venuksen siirtyessä lokakuun alkupuolella pois merkistäsi, tasaantuu tunnemaailmasi aivan väkisin takaisin normaalille tasolle syyskuun intoilun ja ihanuuksien jälkeen. Toisaalta olet tässä kuussa sen verran innostunut työkuvioista, ettei rakkauselämälle riittäisikään paukkuja vanhaan malliin. Tästä pienestä poissaolostasi huolimatta ihmissuhde-elämä sujuu ihan mukavasti.
Takaisin alkuun

Neitsyt

Yleistä: Tämä voi hyvin olla sinun huippukuukautesi menestystarinasi rakentamisessa. Jupiterin, Marsin ja Venuksen yhtymä merkissäsi takaa sinulle vuoden parhaat tuuliolot onnistuneelle purjehdukselle. Ole siis valmis keskittymään olennaiseen ja rakentamaan aikatauluasi lähes päivittäin uudelleen. Uusia mahdollisuuksia avautuu niin tiheään tahtiin, ettei aika riitä kaikkien vanhojen suunnitelmien toteuttamiseen. Rakkaus: Venus siirtyy lokakuun alkupuolella merkkiisi ja on loppukuusta tarkassa yhtymässä Jupiterille. Hauskempaa ja vauhdikkaampaa aikaa ei ole tiedossa vuosikausiin ja siksi kannattaa ottaa tästä jaksosta irti kaikki mahdollinen. Sanomattakin lienee selvää, että sinulla riittää kysyntää lähes huolestuttavaan malliin. Kannattaa olla tosi kriittinen ja tehdä valintoja vasta ihan kuun lopulla tai ensi kuun alussa.
Takaisin alkuun

Vaaka

Yleistä: Uranuksen oppositio ja Pluton neliö merkissäsi kulkevalle Auringolle asettavat sinulle suuren ja parhaimmillaan erittäin tuloksekkaan haasteen lokakuulle. Sinulla on käytössäsi eläinradan suurin voimalataus, jonka suuntaamiseen tulee keskittää kaikki mahdollinen ajatusenergia ja tietoisuus. Homma joko sujuu hyvin tai tökkii aivan järkyttävästi. Ole valmis päästämään irti epämiellyttävistä asioista ja ihmisistä. Rakkaus: Sisäinen paine on nyt korkealla ja ihmissuhteiden hoitamiseen ei riitä paukkuja, vaikka kuinka yrittäisit. Rakennat tässä kuussa kuntoon elämäsi mielekkyyttä ja tarkoitusta sellaisella vimmalla, ettei mikään muu pääse läpi suojauksestasi. Tällainen aika mittaa parisuhteen ja muidenkin ihmissuhteiden laatua tarkalla puntarilla. Tasapainoinen suhde natisee sekin, mutta kestää kuitenkin.
Takaisin alkuun

Skorpioni

Yleistä: Skorpionin merkki jää onnekkaasti lokakuun huippuhienon Jupiter - Plutokolmion keskipisteeseen ja päästää sinut temmeltämään omien suunnitelmiesi ja haaveittesi toteuttamisen kanssa vapaalla ja rennolla otteella. Tämä on aivan loistava kuukausi sitoutua täysillä tärkeimpänä pitämäsi päämäärän toteuttamiseen. Hallitset nyt puhumisen ja ajattelun alfa-aaltoja suvereenilla tavalla. Rakkaus: Venuksen saapuminen samaan onnekkaaseen ja tehokkaaseen kuvioon kuun lopulla päästää sinut kokemaan parhaita mahdollisia hetkiä myös rakkauselämän alueella. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan pitää itsesi liikkeellä ja löytää tiesi sellaisiin paikkoihin ja sellaisten ihmisten luo, joista tunnet eniten pitäväsi ja joiden seurassa olemisesta nautit täydellä sydämellä juuri nyt.
Takaisin alkuun

Jousimies

Yleistä: Saturnus on saapunut merkkiisi aivan mahtavalla hetkellä ja pääset käyttämään hyväksesi Jupiterin ja Pluton loistavaa menestyskuviota mahdollisimman konkreettisella tavalla. Tästä alkaa sinun mahdollisuutesi luoda perustusta noin kolmeksi vuosikymmeneksi eteenpäin oman elämäntarkoituksesi kannalta. Ole siis jo nyt valmis tekemään selkeitä ja sitovia päätöksiä elämäsi suunnasta. Rakkaus: Venuksen neliö merkkiisi syyskuun puolella saapuneelle Saturnukselle synnyttää melkoista kriittisyyttä läheisiä ihmissuhteita ja parisuhdetta kohtaan. Ellet koe saavasi arvojesi mukaista sisältöä elämääsi, saatat nyt osoittaa syyttävän sormesi jotakuta läheistäsi kohtaan ja aivan tarpeettomasti. Syyttelyn sijaan voisit nyt katsoa, miten saisit tilanteen paranemaan omien ratkaisujesi kautta.
Takaisin alkuun

Kauris

Yleistä: Jupiter, Mars ja Venus ovat tässä kuussa kolmiossa merkissäsi hitaasti liikkuvaan Plutoon ja antavat sinulle aivan uskomattomia mahdollisuuksia lähteä toteuttamaan suurimpia unelmiasi. Elämä tarjoilee sinulle parhaita mahdollisia antimiaan, eikä sinulla ole muuta tehtävää kuin ottaa kaikki tuo ihanuus vastaan avoimin mielin. Päätöksiä tämä aika silti vaatii ja niitä tosiaan kannattaa tehdä. Rakkaus: Kuten jo edellä mainitsin, on Venus mukana tässä huikeassa kuviossa ja tarjoilee upeaa elämää ihmissuhteissa ja rakkauselämässä. Kaikki tämä hienous ja sen toteutuminen on kuitenkin lopulta kiinni sinun tavastasi elää tässä hetkessä. Nyt on aika nauttia ja suorastaan juhlia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin koko lokakuun ajan. Silloin myös rakkaus löytää varmemmin luoksesi.
Takaisin alkuun

Vesimies

Yleistä: Vesimies sijoittuu merkkinä suhteelliseen neutraaliin asemaan lokakuun superenergioihin nähden ja niinpä menestyksesi on kiinni kyvystäsi tarttua Aurinko - Uranus opposition radikaaleihin ärsykkeisiin riittävän vahvalla otteella. Olet erittäin kekseliäs ja innovatiivinen edessäsi olevien mahdollisuuksien tehokkaaksi hyödyntämiseksi, mutta se vaatii normikuvioiden haastamista kovalla kädellä. Rakkaus: Venuksen ja Neptunuksen oppositio osuu merkkiisi erittäin jännittävässä ja siksi ajoittain myös ahdistusta herättävässä kulmassa. Ihastumiset ja rakastumiset tapahtuvat niin oudolla ja yllättävällä tavalla, ettei niistä pysty luomaan mitään järkeenkäypää kuvaa tulevaisuutta ajatellen. Tunteisiin vastaaminen ja omien tunteiden tunnustaminen on jopa pelottavaa, mutta juuri niin kuuluisi nyt tehdä.
Takaisin alkuun

Kalat

Yleistä: Lokakuun supermenestyksellinen kuvio kolahtaa merkkiisi sellaisella voimalla, ettei sinulle pitäisi jäädä epäilystä omasta suunnastasi. Asiat joko sujuvat satumaisen hyvin tai sitten niitä ei saa eteenpäin millään ilveellä. Tarvitseeko edes sanoa, miten tässä tulee toimia? Pidä kiinni kaikin voimin niistä jutuista, joiden tunnet onnistuvan ja joiden parissa parhaiten viihdyt ja jätä kaikki muu tuonnemmaksi. Rakkaus: Venuksen oppositio merkissäsi majailevalle Neptunukselle herkistää tunnemaailmasi aivan äärimmilleen ja pystyt lukemaan läheistesi ja erityisesti kumppanisi tunteita kuin avointa kirjaa. Samalla liikut itse niin korkeissa värähtelyissä, ettei tunteiden kontrolloiminen ole mahdollista. Voit siis varautua aivan holtittomaan menoon tai euforiseen yhteyteen nykyisen rakastettusi seurassa.
Takaisin alkuun